Esiintyjät
André Wickström
Jaakko Saariluoma
Krisse Salminen
•Riku Suokas
Mika Eirtovaara
Rich Lyons
Heli Sutela
Ilari Johansson
Ismo Leikola
Harri Ekonen
Markku Toikka
Marko Kämäräinen
Niko Kivelä
Paul Westlake
Pekka Jalava
Lasse Sandberg
Birgitta Putkonen
Perttu Pesä
Teemu Vesterinen
Anitta Ahonen

MUUT ESIINTYJÄT

KEIKKATILAUKSET

Rich Lyons

Mitä siitä tulee kun amerikkalainen stand up -koomikko muuttaa Suomeen? No, vähän niin kuin turkulainen Helsingissä, eli ihmeteltävää on tavoissa ja tekemisissä riittänyt jo seitsemän vuotta. Rich on yrittänyt totutella suomalaisille tavoille ja sisäistää tätä ainutlaatuista korpikulttuuria mutta koville ottaa, edes suomen kieli ei vielä taitu, mutta ei se mitään, - suomalaiset ovat niin vieraanvaraisia että ovat opetelleet amerikankielen ja siksi voimme nauttia Richin esityksestä ja nauraa vapaasti itsellemme!

Born and raised in New York, Rich Lyons is Finland's premier English speaking stand up comic. (He also used to be a "vatsastapuhuja" until his wife changed his diet and refused to give him Mexican food.) Married to a Finn, his comedy centers on the cultural differences between Finland and the U.S. with subjects running the gamut of food, television, Tarja Halonen, George Bush, Bill Clinton, airplanes, cab drivers, computers, unemployment, Finnish drinking, karaoke, sauna, childbirth, Steven Spielberg, Robert DeNiro, Michael Jackson and much, much more.

In his seven years in Finland he's written for television including the ten episode sit-com Tulta Päin and he's been featured on such programs as 45Minuuttia and Ihana Aamu. His other talents include music; apart from being a solo keyboard player & vocalist he is the front man for his own Rock & Roll/Rhythm & Blues Band,
Live Bait. Note: He loves Finland but his next wife is definitely going to be from Tahiti.