Mikä on Club act!one?
Club act!one -illat ovat tuttua tavaraa Hämeenlinnan Verstas-Teatterissa jo vuodesta -96 alkaen. Tammikuusta 2001 act!one - iltoja on nähty Helsingin Kaupunginteatterin Studio Pasilan Teatteribaarissa ja syksystä 2002 alkaen myös Tampereella. (Syksyllä 2004 klubit nähdään TTT:n Eino Salmelaisen näyttämön aulassa!!)
Suosio on edelleen myrskyisä!
Kuluvan näytäntökauden klubi-illat ovat Helsingin Kaupunginteatterin Studion Pasilan, Tampereen Työväen Teatterin, Hämeenlinnan Kaupungin Teatterin ja Fullhouse oy:n yhteistuotantoa.


STANDUP – KOMIIKKA
Stand up – komiikka on 90 – luvun alussa Suomeenkin rantautunut lavakomiikan muoto, jossa esiintyjä ilman roolihahmoa tai rekvisiittaa esiintyy yleisolle tilanteessa, joka lähes aina on vuorovaikutteinen. Vaikka kyseessä on koominen esitys, esiintyjä ei kerro sinänsä vitsejä, eikä hänen esityksensä perustu esimerkiksi imitaatioon, vaan hän tarkastelee maailmaa ja sen ilmiöitä oman, kummallisen näkövinkkelinsä kautta yhdessä yleisön kanssa. Standup – esitys on parhaimmillaan joko ravintoloissa tai varta vasten perustetuilla klubeilla (mm. Club act!one) esimerkiksi oluttuopposen tai viinilasin kera. Stand up – komiikkaesitykset eivät sovellu lapsille. Maailmalla tunnetuimpia koomikoita ovat mm. Jerry Seinfeld, Robin Williams, Eddie Murphy, Bill Hicks, George Carlin ja Chris Rock.